top of page
Fashion Design Models

BdW - Mode op maat

Home: Welkom
IMG-20190423-WA0000_edited_edited.jpg

Over BdW - Mode op maat

Al jarenlang ontwerp ik in samenwerking met mijn klanten hun perfecte outfit. Gedurende mijn carrière heb ik een scherp oog voor detail ontwikkeld, waarbij ik al vele unieke stukken, trendgevoelige items maar ook tijdloze stuks heb gemaakt. Mijn doel is het creëren van een exclusief doch perfect op jouw lichaam gemaakt kledingstuk of item om zo jouw eigen unieke stijl naar voor te kunnen brengen.

Home: Over mij
Clothes on a Rack

Mijn verhaal

Wie is de creatieveling achter elk design?

Ik ben Brenna, 28 jaar en al van kleins af aan een creatieve duizendpoot die dag na dag nieuwe ideeën heeft om te ontwerpen én te maken.

Reeds op 6-jarige leeftijd ontdekte ik dankzij mijn oma de naaimachine. Zij leerde me de kneepjes van het vak door zowel design als technieken te oefenen met oude tafellakens en bedlinnen.

In het middelbaar kreeg de creativiteit en het gevoel voor mode een extra boost met de kunstrichting Creatie & Mode, dit werd vervolgd met een jaar algemene kunstopleiding aan de Kunsthumaniora van Antwerpen.

Door de jaren heen bleef de liefde voor het creatieve in combinatie met mode groeien en groeien. Veel knowhow heb ik opgebouwd in mijn 3-jarige opleiding modetechnologie aan de HoGent, mijn half jaar stage bij modelabel Charlotte Pringels en door het voortzetten van mijn studie in Fashion Design gedurende 6 maanden aan de Teko University College te Denemarken.

BdW – Mode op maat is dan ook ontstaan tijdens deze hogeschool opleidingen door de groeiende vraag naar unieke bruid-, suite-, feest- en dagdagelijkse kledij bij familie, vrienden en kennissen.

Sedert Februari 2016 werk ik naast BdW – Mode op maat ook nog actief in de confectiesector waardoor mijn kennis enorm verruimd is en de perfecte pasvorm bij BdW steeds belangrijker is geworden!

“Je bent nooit te oud om te leren.”

Met dit in gedachten en om jullie nog beter te kunnen helpen vinden wat je écht zoekt volg ik op regelmatige basis extra opleidingen.

Zo mag ik mezelf nu ook aanbieden als kleur-, stijl- en imagoconsulente en volwaardige marokijnbewerker voor handgemaakte lederen kledij, handtassen en accessoires.


Ik hoop dat jullie inspiratie halen in mijn reeds voltooide projecten en ik zo jullie nieuwsgierigheid heb gewekt om eens langs te komen!


Tot binnenkort?

Home: Over
Home: Instagram

Contact

Eikestraat 15, 9550 Steenhuize - Wijnhuize, Belgium

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact
bottom of page