top of page
1.jpg

Mijn verhaal

De drijvende kracht achter ieder ontwerp.

Ik ben Brenna, 28 jaar en al van kleins af aan een creatieve duizendpoot die dag na dag nieuwe ideeën heeft om te ontwerpen én te maken.

Reeds op 6-jarige leeftijd ontdekte ik dankzij mijn oma de naaimachine. Zij leerde me de kneepjes van het vak door zowel design als technieken te oefenen met oude tafellakens en bedlinnen.

In het middelbaar kreeg de creativiteit en het gevoel voor mode een extra boost met de kunstrichting Creatie & Mode, dit werd vervolgd met een jaar algemene kunstopleiding aan de Kunsthumaniora van Antwerpen.

Door de jaren heen bleef de liefde voor het creatieve in combinatie met mode groeien en groeien. Veel knowhow heb ik opgebouwd in mijn 3-jarige opleiding modetechnologie aan de HoGent, mijn half jaar stage bij modelabel Charlotte Pringels en door het voortzetten van mijn studie in Fashion Design gedurende 6 maanden aan de Teko University College te Denemarken.


BdW – Mode op maat is dan ook ontstaan tijdens deze hogeschool opleidingen door de groeiende vraag naar unieke bruid-, suite-, feest- en dagdagelijkse kledij bij familie, vrienden en kennissen.

Sedert Februari 2016 werk ik naast BdW – Mode op maat ook nog actief in de confectiesector waardoor mijn kennis enorm verruimd is en de perfecte pasvorm bij BdW steeds belangrijker is geworden!

“Je bent nooit te oud om te leren.”

Met dit in gedachten en om jullie nog beter te kunnen helpen vinden wat je écht zoekt volg ik op regelmatige basis extra opleidingen.

Zo mag ik mezelf nu ook aanbieden als kleur-, stijl- en imagoconsulente en volwaardige marokijnbewerker voor handgemaakte lederen kledij, handtassen en accessoires.

Mijn verworven ervaring en kennis geef ik dan ook graag aan jullie door in groepslessen of privéworkshops!


Ik hoop dat jullie inspiratie halen in mijn reeds voltooide projecten en ik zo jullie nieuwsgierigheid heb gewekt om eens langs te komen!


Tot binnenkort?

Mijn verhaal: Over mij
bottom of page