top of page

Wat klanten zeggen...

Het is zeer fijn om reviews van jullie te ontvangen, met of zonder foto!

Ben je tevreden van mijn diensten en mag de hele wereld dit weten?

Laat dan een review achter op google, ik paats hem vervolgens ook op deze pagina én ik bezorg je nog een leuke attentie als dank voor de moeite.

Een review plaatsen kan via de volgende link: 

https://g.page/r/Cd8jD14OsbDREAg/review

Wat klanten zeggen...: Text

Wou je toch nog even zeggen dat je een absoluut mooie lederen broek hebt gemaakt en dat ik heel blij ben met het resultaat.
Bedankt alleszins en hopelijk tot een volgende keer.

Luc N.

De broek zit echt helemaal top. Ideaal voor een zomerse bbq. Al veel complimentjes gehad. Super bedankt! Ik ga nog veel geniet hebben van mijn trouwkleed. (Laura liet haar trouwkleed omvormen tot 2-delige jumpsuit.)

Laura V. d. B.

Dankje voor de mooie jeansbroek die je voor me maakte!

Katia A.

Wat klanten zeggen...: Recensies

Kwijlslabbetjes op maat besteld, en dik tevreden van. Luisterde heel goed naar wat ik wilde en communiceerde snel en efficiënt. Aanrader!

Lotte V.

Brenna maakt mooie en praktisch stukken. Voor ons zoontje maakte ze een slaapzak en makkelijke broekjes voor zijn dikke wasbare pampers. Ze heeft de métier in de vingers.

Paul V. R.

Meermaals mooie kledingstukken mogen ontvangen. Uitstekend afgewerkt, goede service om tot het gewenste stuk te komen. Aanrader om iets origineel of praktisch met haar te ontwerpen voor je baby/peuter (broekjes, jasjes, slaapzakjes, slabbetjes,...)

Laura D.

Wat klanten zeggen...: Beoordelingen
bottom of page